På spaning med Gerda – en upptäcktsfärd på Dunkers kulturhus

När pratade du med kaninerna utanför Dunkers Kulturhus senast? Kan skulpturen bakom huset verkligen dansa? Har du sett blodväggen? För hela familjen. Start 12 juni.

Gerda Dunker bodde i Helsingborg för över 100 år sedan och nu är hon tillbaka för att undersöka det där stora vita huset i stan som har samma namn som hon har. Följ med Gerda Dunker och utforska både kända och okända delar av Dunkers Kulturhus. Häng med du också!

Hämta aktivitetsfolder i receptionen och ge dig ut på spaning. Vid varje stop finns QR-kod till en film och ett uppdrag.

Plats: Dunkers kulturhus, hämta aktivitetsfolder i receptionen.

Ålder: barn 6-9 år med vuxen

Aktiviteten är gratis.