Samtal på Dunkers

Spännande samtal i populärt format. Arrangeras av Dunkers kulturhus i samarbete med Föreningen Norden och Killbergs Bokhandel. Samtal på Dunkers är sedan 2007 ett väl etablerat event på Dunkers som under åren har gästats av många författare, kulturpersoner, samhällsdebattörer och opinionsbildare.

Arrangemanget innebär att vi bjuder in en gäst som samtalar med en samtalsledare under en timme i Konsertsalen på Dunkers. Samtal på Dunkers är ett personligt möte som tar utgångspunkt i gästens person och värv. Vi välkomnar alla som vill veta lite mer om stort och smått i det nära samtalets form.

Från hösten 2019 spelar vi in alla Samtal på Dunkers och lägger upp i efterhand på webbplatsen. Det gör vi för att du som besökare dels ska kunna lyssna på samtalen i efterhand och dels för att lyfta fram konceptet Samtal på Dunkers. En timmes samtal under professionell ledning med spännande personligheter.

Lyssna gärna på våra inspelade samtal.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close