Konferenser och möten

Handen på hjärtat. Hur många konferenser och möten kommer du ihåg som du har gått på? Hur många möten tycker du har varit en investering i verksamheten? På Dunkers kulturhus erbjuder vi inspirerande arrangemangs- och konferenslokaler med modern teknik. Det här är en plats där ni kombinerar era möten med intressanta kulturupplevelser och fascinerande arkitektur i härliga miljöer. Dunkers kulturhus är centralt beläget vid havet i Helsingborg endast fem minuters gångavstånd från tåg- och färjeförbindelse.

Mindre lokaler för stora idéer

Hos oss är inget möte för litet eller idé för stor. Vi har flera rum för små och mellanstora möten. Rummen lämpar sig även väl för påhittiga workshops. Här nedan hittar du några av våra olika förslag.

Större lokaler för ännu större idéer

Ibland behövs det stor yta för att leverera de där riktigt stora idéerna eller för att presentera något annorlunda för publiken. Vi har flera lokaler och möjligheter för er som planerar att hålla en större konferens, föredrag eller vill ha en unik plats för en utställning.

Mat och fika

Hos Dunker Bar & Matsalar kan du beställa mat och fika till konferensen. Här serveras luncher och middagar med havsutsikt. Dunker Bar & Matsalar använder sig endast av kött från skånska gårdar samt fisk och skaldjur från säkra bestånd.

Har du några frågor?

Kontakta dunkerskonferens.kf@helsingborg.se

Fick du hjälp av informationen på sidan?