Söndagsdans i atriet

Det blir en het höst i atriet med musik och söndagstango vid fem tillfällen. Alla är välkomna att vara med på denna kostnadsfria tillställning som arrangeras tillsammans med föreningen Tangorama.

Om du har funderat på att lära dig att dansa tango är tillfället här nu. Plocka fram dansskorna och passa på att lära dig att dansa tillsammans med föreningen Tangorama. Vid fem tillfällen i höst gästar föreningen Dunkers kulturhus för att lära ut grunderna i den sydamerikanska dansen milonga, som är en föregångare till den moderna tangon och sprungen ur städer som Buenos Aires och Montevideo.

Vid första tillfället, söndag 12 september, finns det även möjlighet att prova på tango mellan klockan 12:00–13:00. Övriga tillfällen är det endast milonga som gäller mellan klockan 13:00–16:00.
För tillfället är det en maxgräns på 20 personer i atriet och det är först till dansgolvet som gäller.

Den 26 september 2021 kl. 13:00

Söndagsdans i atriet kan även ses på följande datum: