Utställningen ”Extended Senses” öppnar 1 april

Vi är i gång med att bygga Över sundets utställning ”Extended Senses” som öppnar fredag 1 april på Kulturvarvet i Helsingör. Vi längtar tills vi får visa er det slutgiltiga resultatet.

Utställningen undersöker också om det finns ett samband mellan den data som registreras av sensorerna och hur människor känner. Våra känslor anses generellt inte vara giltig data, men vad händer om man blandar känslorna från en stad med data som samlats in från naturen? Vilken bild kommer vi att kunna se av den kollektiva erfarenheten av att bo i en stad?

När du besöker utställningen kommer du kunna registrera ditt nuvarande sinnestillstånd och bli en del av konstverket och den konstnärliga undersökningen. Med hjälp av att följa en QR-kod kommer du transporteras till en webbapplikation där du kan registrera hur du känner dig idag. Det kommer inte att registreras någonstans, men du kommer att kunna se en omedelbar transformation av ljusinstallationens estetiska utseenden. När du lägger till din data blir den aktiv del av stadens känslosystem.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close