En snabb slant

En snabb slant är precis vad det låter som. Det är ett ekonomiskt bidrag som gör det möjligt för dig att komma igång med just ditt projekt.

Är du mellan 13-25 år kan det vara svårt att bekosta ett projekt. Vi stöttar ekonomiskt, ger dig råd och en plats för att du ska kunna dela din dröm med andra helsingborgare. Vi finns med från start och hjälper dig att komma igång.

Drömmer du om att stå på scen och dela med dig av din musik till andra? Eller vill du skapa en filmfestival? Du vill kanske anordna en konstutställning? En kväll med dikter och poesi? Eller kanske något helt annat? Det är din idé som gäller. Du kan ansöka om max 20 000 kronor. Det är snabbt och enkelt att ansöka. Ansök om En Snabb slant via e-tjänst.

Har du frågor eller behöver coachning? Prata med personalen i Spektra, spektra@helsingborg.se.

Mer information på helsingborg.se.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close