Biljettombud i Helsingborg

Vilka biljetter kan du köpa hos oss? För tillfället till Stadsteatern, Fredriksdalsteatern och andra aktörer i Helsingborg med omnejd.

Helsingborgs stadsteater

Vi reserverar och säljer biljetter till stadsteaterns egna föreställningar. Till externa föreställningar på Stadsteatern säljer vi enbart biljetter. Uthämtning av Ombudens fribiljetter och byte av köpta biljetter hänvisas till stadsteaterns egen biljettkassa.

Helsingborgs stadsteaters biljettkassa

Biljettkassan på Stadsteatern ger dig snabb och god service. De har öppet tisdag – lördag 12.00 – 18.00 och söndagar två timmar innan föreställning. Du kan kontakta dem på telefonnummer 042 – 10 68 10.

Läs mer om Helsingborgs stadsteater här.

Helsingborgs konserthus

Vi reserverar och säljer biljetter till konserthuset och symfoniorkesterns egna föreställningar. För inhyrda konserter säljer vi enbart biljetter och har inte möjlighet att reservera.

Läs mer om Helsingborgs konserthus här.

Helsingborg Arena

Vi säljer biljetter till de flesta av föreställningarna på Helsingborgs arena.

Läs mer om Helsingborg Arena här.

Fredriksdalsteatern

Vi direktsäljer biljetter till Eva Rydbergs föreställningar på Fredriksdalsteatern.

Direktförsäljning

Köp dina biljetter till Eva Rydbergs föreställning direkt hos oss. För Fredriksdalsteatern tar vi emot kontant och kortbetalning såväl som Eva Rydbergs presentkort.

Boka biljetter, gruppbokningar eller picknickkorg

Vi erbjuder inte bokning av platser på Eva Rydbergs föreställningar. Men vad gör det? Gör din bokning på evarydberg.se istället. Där kan du dessutom boka biljetter för hela grupper och dessutom lägga till en god picknickkorg. Det är ju ändå bra!

Frågor om dina biljetter till Eva Rydbergs föreställning

Vänligen ta kontakt med Audio Video på telefonnummer 042 – 12 75 20 alternativt besök evarydberg.se och hoppas att du finner svar där.

Läs mer om Eva Rydbergs föreställningar här.

The Tivoli

Vi säljer biljetter till arrangemang på The Tivoli.

Läs mer om The Tivoli här.

Fick du hjälp av informationen på sidan?