Biljetter till arrangemang på Dunkers

Vill du boka rullstolsplats till en konsert eller få en överblick av konsertsalen? Dunkers är tillgängligt för alla och du kan köpa biljetter till våra arrangemang i Dunkers biljettcentral eller via Ticketmaster.se.

Till en del arrangemang kan du köpa e-biljett via Ticketmaster. Biljetten som skickas direkt till din e-post skriver du sedan ut och tar med. Om e-biljett finns tillgänglig till arrangemanget kommer det upp som ett alternativ vid val av leveranssätt.

Vår integritetspolicy hittar du längre ner på sidan.

Särskild service

Rullstolsplatser bokas via biljettcentralen. Handikapptoaletter och hiss finns. Konsertsalen och Teatersalen är utrustade med hörselslinga. Handikapparkering finns utanför Dunkers huvudingång. Ledsagare betalar vanligtvis fullt pris.

Konsertsalen

Många av våra konserter ges i Konsertsalen som kan ta emot 334 personer sittande. Observera att sektion E och D har begränsad sikt. Ladda ner översiktskartan i PDF

DKH_konsertsalenplatskartan

Integritetspolicy

  • När du köper eller bokar en biljett till något av våra arrangemang ingår du ett avtal med Helsingborgs stad, Kulturförvaltningen.
  • För att vi ska kunna fullgöra vårt åtagande gentemot dig enligt detta avtal behöver vi spara och behandla personuppgifter om dig så som namn, personnummer och kontaktuppgifter.
  • Dina personuppgifter sparas bara så länge som det finns behov av att bevara uppgifterna för att fullgöra de åtaganden som vi har gentemot dig som biljettkund.
  • Vi kan komma att spara uppgifterna längre om det behövs för att följa lagkrav.
  • Personuppgiftsansvarig är Helsingborgs stad, Kulturnämnden.
  • Vi följer gällande personuppgiftslagstiftning och enligt den har du t.ex. rätt att få veta vilka uppgifter som finns registrerade om dig.
  • Du har också rätt att begära ändring om uppgifterna inte stämmer eller be oss att helt radera dina uppgifter.
  • För ytterligare information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter och om dina rättigheter se helsingborg.se.

Fick du hjälp av informationen på sidan?