Upptäck staden – en utställning av Ättekulla åk 3

Elevutställning i På gränsen. Verk skapade av en grupp elever från Ättekulla som ritat och skrivit efter ett besök hos oss.

Elever på besök i På gränsenVarje år går hundratals barn från Helsingborg programmet Upptäck staden med Dunkers kulturhus utställningspedagoger. Vi besöker På gränsen, vi tittar på saker i staden och vi går upp i Kärnan. Vi funderar över vilka som levt här innan oss och hur de har varit. Vi pratar om historia och vad det egentligen är.

Bilderna och texterna i utställningen har klass 3 på Ättekulla gjort. Vi tycker det är spännande och roligt att se vilka saker de velat berätta om.

Besök utställningen

Visas 23 november 2021 – 23 januari 2022

Plats: inne till vänster i På gränsen, entréplan

Fri entré.