Nära inpå

Nära inpå

I Nära inpå välkomnar Cornelia Jensen Sten vem som helst att ta del av hennes upplevelser och tankar genom dikter och illustrationer. Det rör sig om kärlek i diverse former, frigörelse och iakttagelser. Utställning i RumEtt.

Egen presentation av Cornelia Jensen Sten

Mitt namn är Cornelia Jensen Sten och jag läser för tillfället tredje året på gymnasiet med inriktning text. Den här utställningen är mitt gymnasiearbete som jag omedvetet började arbeta på för över två år sedan. Det var under hösten 2016 som jag upptäckte poesi och hur skönt det kunde vara att lätta på sina känslor genom det skrivna ordet. Det kändes så naturligt. Sedan dess har jag fortsatt skriva och dikterna som finns att läsa på utställningen är en salig blandning av äldre dikter jag fastnat för lite extra, samt nyskrivna dikter som är aktuella för mitt liv idag.

Välkommen att komma mig nära inpå.

Plats: RumEtt

Fri entré.

Besök utställningen

Visas 18 januari – 2 februari

Vernissage torsdag 17 januari 18:00-20:00

Var? RumEtt

Entré: Fri entré

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close