Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

MISS LYCKAT by Museum of Failure

Att göra en miss eller att lyckas, det är frågan. Tillsammans med Samuel West, innovationsforskare och grundare till konceptet Museum of Failure, har Dunkers producerat en helt ny utställning. Vi har valt att kalla den för MISS LYCKAT.

En innovation är en idé som omvandlas till en produkt eller en tjänst. Men att gå från idé på ritbordet till färdig produkt kräver mer än bara en bra idé. Du måste lyckas förvalta och förverkliga idén och sedan ta den vidare till en framgångsrik produktlansering. Om vi behöver misslyckas för att lyckas är misslyckandet i sig ett steg i utvecklingen?

Kom och se utställningen som väcker förundran och lockar till skratt. Här visar vi olika produkter och tjänster, kända och mindre kända, som har blivit fiasko av olika anledningar.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.