Minnen – Fotografier som håller minnen vid liv

Under H22 City Expo kommer delar av Dunkers kulturhus verksamhet att synas på olika platser i Helsingborg. Fotoskolan Munka har samarbetat med kulturhuset i flera år och i sommar kommer elevernas avgångsutställning att visas i den gamla brandstationen på Gåsebäck. Utställningen handlar om minnen.

Vi fotograferar för att inte glömma. Minnet av en grå morgon i mars. Minnet av ett älskat husdjur. Minnet av dansbanan i Folkets park … innan de rev den. Fotoskolan Munka har i år arbetat med temat minne på många olika sätt, vilket har mynnat ut i en utställning att minnas.

Fotoskolan Munka är en ettårig konstnärlig fotoutbildning på Munka Folkhögskola i Munka Ljungby. Utbildningen består av verktygskurser i bland annat digital bild, analog bild och ljuslära. Utbildningen innehåller också tematiska uppgifter, eget projektarbete, foto- och konsthistoria, utställnings- och presentationsteknik. Det läggs stor vikt på bildsamtal, bildanalys och att utveckla det personliga bildspråket.

Besök utställningen

Visas 11 juni – 3 juli

Vernissage 10 juni

Plats: Gåsebäcks konsthall i Helsingborgs gamla brandstation

Fri entré.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close