Fotograf Bin Hariz

Fotograf Bin Hariz

Utställning i RumEtt med fotograf Al Moatsam Bin Hariz som kom till Sverige från Libyen för två år sedan.

Bin Hariz presenterar sig:

Mitt namn är Al Moatsam Bin Hariz, jag är 18 år och det här är min utställning. Det är med glädje som jag får presentera mina fotografier för er.

Jag kom till Sverige från Libyen för två år sedan och det var då jag fann min kärlek till fotografering. Jag började fotografera med mobilkamera och kände att det var roligt men att jag hade mer att ge, jag ville fotografera med en riktig kamera. Jag fick låna digitalkamera av både RumEtt på Dunkers Kulturhus och Mötesplats Kalifornia. När jag fick fotografera med en riktig kamera kände jag glädje, trygghet och att jag hittat någonting jag är bra på.

När jag ser någonting vackert eller speciellt så fotograferar jag det från alla möjliga vinklar för att sedan hitta den bästa bilden. Det kan vara allt från natur, människor till stadsbilder. För varje bild jag har tagit så har jag lärt mig någonting nytt och jag vill alltid utvecklas.

Fotografering är idag bara en hobby som jag tycker mycket om och lägger mycket tid på. Jag hoppas att denna hobby kommer utvecklas till någonting mer i framtiden.

Plats: RumEtt

Fri entré

Besök utställningen

Visas 19 september – 6 oktober

Var? RumEtt

Entré: Fri entré

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close