Dancing Angel

Dancing Angel

Wadie Al Hasan 19 år gammal går på Nicolaiskolan, Estetik och Media. Wadie ställer ut och visar sitt arbete med foto utifrån tema – kroppen i rörelse. Utställning i RumEtt.

Så här skriver Wadie själv om sin utställning:

Det du ser i bilderna är ovanligt, annorlunda, konstig eller konst. Det beror på idén som du får med första blicken. Kanske kommer du inte alls tycka om bilderna eller så kommer du att gilla vad du ser och upplever. Det som finns i bilden är Balett, Graffiti och Jeans! Yes, Jeans med Balett! Och handskar med Balett! Till och med vintertröja och skor med balett!

Jag vet och är medveten om att Balett och Graffiti tillsammans med kläderna som jag valt i min fotoserie kanske inte passar tillsammans men det finns inga regler i konst så berätta för mig om din åsikt oavsett hur du ser bilderna: Vad tycker du? Är det fortfarande Balett? Eller blev det något helt annat?

Plats: RumEtt

Fri entré

Besök utställningen

Visas 18 januari – 2 februari

Vernissage torsdag 17 januari 18:00-20:00

Var? RumEtt

Entré: Fri entré

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close