Timanställd entrépersonal sökes till Dunkers kulturhus

Inför hösten söker vi dig som är intresserad att jobba extra i vår entré. Hos oss trivs du om du vill sätta besökaren i centrum och ha kul på jobbet. Framför allt gillar du att möta människor, vara ansiktet utåt och inspirera de som kommer till oss.

Du kommer i huvudsak av att sälja entré- och evenemangsbiljetter, informera och välkomna alla våra besökare. I arbetet ingår en del administration såsom hantering av kassaredovisning, deltagarlistor och statistik. Dunkers kulturhus entré fungerar också som en intern reception med många varierande arbetsuppgifter, samt är en av stadens Infopoints.

Eftersom kassa- och biljettförsäljning dominerar tjänsten är kassavana ett krav och du bör ha systemvana inom något bokningssystem, biljettsystem eller liknande. Då vi använder oss av flera olika system så är det av vikt att du är en van datoranvändare samt har goda kunskaper i Officepaketet.

God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Tal och god förståelse av fler språk är meriterande.

Anställningen är behovsanpassad med möjlighet till arbetspass både vardagar och helger. Vissa arbetspass planeras i god tid och andra kan komma med kort varsel.

Om det låter som något för dig så är du varmt välkommen att mejla ditt CV och några rader om varför du vill jobba hos oss till: ansokningar.dunkers@helsingborg.se. Skriv i ämnesraden vilken tjänst du söker.

Fick du hjälp av informationen på sidan?