Timanställd arrangemangsvärd sökes till Dunkers kulturhus

Inför hösten söker vi dig som är intresserad att jobba extra som arrangemangsvärd. Hos oss trivs du om du vill sätta besökaren i centrum och ha kul på jobbet. Framför allt gillar du att möta människor, vara ansiktet utåt och inspirera de som kommer till oss.

Som arrangemangvärd är du producentens förlängda arm under arrangemangets utförande. Du kommer att arbeta med hela flödet från det att en artist/arrangör/konferens kommer till huset tills att arrangemanget är slut. Det vill säga allt från att koka kaffe till att välkomna eventuell publik, ha koll på säkerhetsföreskrifter samt återställa lokalerna efter att alla lämnat huset. Du ska kunna hantera enklare teknik samt inte vara rädd för att prata i en mikrofon på scen. Ditt jobb är helt enkelt att se till att allt flyter på så smidigt som möjligt och att artisterna/arrangörerna eller konferensdeltagarna skall känna sig välkomna och vilja komma tillbaka igen!

Anställningen är behovsanpassad med möjlighet till arbetspass både vardagar och helger. Vissa arbetspass planeras i god tid och andra kan komma med kort varsel.

Om det låter som något för dig så är du varmt välkommen att mejla ditt CV och några rader om varför du vill jobba hos oss till: ansokningar.dunkers@helsingborg.se. Skriv i ämnesraden vilken tjänst du söker.

Fick du hjälp av informationen på sidan?