Tema funktion 30 januari–5 februari

Tema funktion

Tema funktion handlar om teater och dans, musik och poesi, samtal och en massa annat fint. Det är en vecka med fokus på personer med funktionsnedsättningar och speciella behov. Men den vänder sig också till den breda allmänheten. Med Tema funktion lyfter vi flera perspektiv med kulturen som uttrycksmedel. Vi skapar tillsammans med och för målgruppen.

Älskar du att dansa? Älskar du musik? Älskar du teater? I Tema funktion synliggörs allas rätt till olika sorters kulturupplevelser och möjlighet till eget skapande. Under en hel vecka kan man ta del av kreativa workshops, intressanta föreläsningar, utställningar, teater och dansföreställningar.
Syftet med Tema funktion är att inspirera, beröra och att ha kul tillsammans och på samma gång skapa en unik möjlighet för alla att lära känna sig själv via kulturen. Kom med nu, alla ska med i Tema funktion 2023!

Tema funktion arrangeras mellan 30 januari–5 februari och är ett samarrangemang mellan skol- och fritidsförvaltningen, vård- och omsorgsförvaltningen och kulturförvaltningen i Helsingborgs stad.

Fullständigt program kommer inom kort.

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?