Hjälp oss bli bättre

Hjälp oss bli bättre

Vi arbetar hela tiden för att bli bättre för dig som besökare. Under 2019 fokuserar vi på att förtydliga vår identitet. Ett steg i detta är ett skapa en fokusgrupp, anmäl dig och var med och påverka husets framtid. Passa även på att svara på frågan nedan.

Anmäler du dig till vår fokusgrupp innebär det att du under 2019 engagerar dig och bidrar med tankar och perspektiv på verksamheten och dess utveckling – och hjälper på så sätt oss att förbättra för dig som besökare. Du kan svara anonymt på formuläret nedan.

  •  
    Du som vill delta kommer inom kort att bli inbjuden till en första träff med fokusgruppen. 
  •  
  •  

I det här formuläret samlar vi in personuppgifter om dig för att förbättra vår verksamhet. Uppgifterna kommer inte att hanteras för något annat syfte, och kommer att raderas när arbetet är avslutat. Läs om hur Helsingborgs stad hanterar personuppgifter.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close