Robothjälpen – interaktivt i Gråvargar och Älgbrorsor

Robothjälpen –  interaktivt i Gråvargar och Älgbrorsor

Du kanske får en massa funderingar om vad det är du ser när du ser det du ser i utställningen? Då är det ju väldigt bra att du kan prata med Robothjälpen i utställningen som vänder sig till alla nyfikna barn och vuxna, till stora och små. Ställ frågor och få svar i detta interaktiva äventyr som kan laddas ner via appen Guide Helsingborg. Du hittar Robothjälpen i guiden för Gråvargar och Älgbrorsor.

Robothjälpen hjälper dig att utforska utställningen, eller är det kanske så att du måste hjälpa roboten? Hämta kollprotokoll hos väktaren i utställningen och sen är det bara att sätta igång med dina frågor och svar. Och kom ihåg – den här aktiviteten är som allra bäst när vuxna och barn gör den tillsammans.

Plats: Utställningen Gråvargar och Älgbrorsor

När: 6 juni 2020 – 10 januari 2021

Ingår i entréavgiften. Fri entré för barn och unga till och med 18 år. Fri entré med Kulturkortet.