Wintergatans konsert 12/11 flyttad till The Tivoli

Wintergatans konsert i Helsinborg 12/11 flyttas ifrån Dunkers kulturhus till The Tivoli
Wintergatan bjuder på en fantastisk scenshow och sista giget på höstturnén var planerat till Dunkers kulturhus. Formatet har dock växt, vilket gör att vi tvingas byta konsertlokal, trots stora ansträngnigar från artister och Dunkers. I stället får publiken uppleva Wintergatan på The Tivoli, som med sin speciella rockklubbsatmostfär kommer att ge extra dimensioner till den här konserten.
Det finns biljetter kvar till denna sista chans att se Wintergatan live i Sverige på minst ett år. Nästa gång de dyker upp är i samband en världsturné då med sin fantastiska Marble Machine