Vernissage 4/11: Through the Eyes of Nathalia Edenmont

Through the Eyes of Nathalia Edenmont – Helsingborgs museers samling
5 november 2016 – 19 mars 2017
Vernissage fredagen den 4 november 18:00
18.30: Therese Kruse, Avdelningschef på Kulturmagasinet och curator Michelle Marie Roy inviger utställningen tillsammans med Nathalia Edenmont.Nathalia Edenmonts konst kan beskrivas som chockerande påtagligt och naket. Fotografierna är oftast både vackra och skrämmande. Frågan är om föremålen i Helsingborgs museers samling sticker ut lika mycket? Det lär visa sig i utställningen Through the Eyes of Nathalia Edenmont – Helsingborgs museers samling, som spelar på en dialog om upplevelsen av att vara kvinna.