Vårens musik på Dunkers

Det blir en fullmatad musiksäsong för alla smaker. Dunkers Big 5 presenterar kända och etablerade artister. Jag var där är serien i det lilla, intima formatet med artister som är på väg att få sitt stora genombrott. Konsertserien sounds like lämnar den klassiska musiken bakom sig och fokuserar på ny musik som producerats under senare delen av 1900-talet.

Det blir också ett flertal kammarmusikkonserter som omfamnar allt från Bach till Tjajkovskij. Per Tengstrand presenterar Opus 21 och som nytillskott blir det Gitarrfest på Dunkers kulturhus.

Missa inte vårens stora musikupplevelser! Biljettsläpp 14 december!