Upplev Dunkers med Guide Helsingborg

Hur upplever du kultur? På egen hand, med vänner eller familj, eller med en guidad tur i utställningarna? Eller kanske på ett helt annat sätt? Guide Helsingborg är din guide till våra utställningar när du själv vill. Allt du behöver är en mobil och ett par hörlurar.

I Guide Helsingborg hittar du alltid guider till aktuella utställningar hos oss. Bland annat kan du få både en introduktion och en fördjupning till vår lokalhistoriska utställning På Gränsen. I guiderna får du mer information om Helsingborg och vår gemensamma historia genom århundraden.

Du kan just nu också lyssna på guider som hör till vår utställning om Astrid Lindgren #ingenlitenlort (till och med 28 april) och utställningen om människor På Flykt – röster från nyanlända (till och med 5 maj). När Björn Perssons THE THIN LINE öppnar 25 maj kan du lyssna på fördjupande audioguider om utställningen i appen.

I regel har vi audioguider på svenska och engelska i Guide Helsingborg.

Hämta Guide Helsingborg för Android och iOS

Guide Helsingborg är gratis att hämta i Google Play och App Store.

Behöver du låna mobiltelefon eller hörlurar för att använda guiden?

Du kan låna mobiltelefon och hörlurar hos utställningsvakterna. Begränsat antal mobiler finns, först till kvarn gäller.

Mer information om Guide Helsingborg hos oss på Dunkers här.