Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Sportlov på Dunkers

Lovteater – Snövit med Big wind
20 och 21 februari 10:00 och 13:00, ålder 6–11 år

Här får vi inte bara möta Snövit, prinsen och styvmamman utan också Tant Svea, allt-i-allon Kluck, en rockig fé och de där sju som inte trivdes i stan, utan bosatte sig i skogen och kallar sig Sköna sjuan. Ett musikaliskt glädjepiller för alla storlekar och smaker!

I utställningen På gränsen – Tema sport!
20–22 februari 10:00–14:00, ålder: 6–12 år

Kom till vår lokalhistoriska utställning På gränsen och lär dig mer om sport genom tiderna i Helsingborgs historia.

Helsingborgs Simsällskap kommer hit och berättar om simning och hur människan levt sida vid sida med vatten sedan urminnes tider. HHC kommer och berättar om hockey och har mål och klubba med sig för alla som vill prova att göra mål. Fri entré.

Lunchkonsert
Tisdag 20 februari 12:00

Elever från Musikhögskolan i Malmö underhåller på sportlovet. Fri entré.

Kulturskolan i Helsingborg
Under sportlovet erbjuder Kulturskolan både workshops med lite mer innehåll och tillfällen för inspiration och prova-på! Kulturskolans program hittar du här!

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.