Söndagsscen och lovteater – våren 2020

Teater, dans och musik för barn och unga. Och för dig med barnasinnet i hjärtat. Vårens program innehåller åtta föreställningar med professionella grupper som underhåller, spelar, dansar och engagerar på scenen. Vi startar med att bjuda in till en lekfull resa utanför tiden sista helgen i januari och fortsätter med en riktig rockig skräckfamiljekonsert, Skräckkabinettet. Kanske känner du igen dem från Sommarlov och Sommarskuggan? Vi tar sedan klivet in i Pettsons värld, fantasy-världar, och upptäcker en helt vanlig svensk skog. Söndagsscen i samarrangemang med stadens studieförbund och Musik i Syd.

Missa inte lovteater 19-20 februari med Polarörnen med Teateri!

Biljettsläpp 14 december 10:00.