Vad ska du göra i höst? Detta händer på Dunkers scen.

I höst finns det många aktiviteter och arrangemang att upptäcka på scenen hos oss. Musik till exempel. Det var här du såg dem först. Artisterna på vår musikscen hamnar allt som oftast i grammissammanhang. I höst kommer bland annat Tonbruket, Aida Nadeem, Maia Hirasawa och Wintergatan till oss.

Populära Filosoficafé återkommer såklart. Du filosoferar tillsammans med kring teman som i höst är: Vad är värdet på liv? Vad är stil? Vad är provokation?

För dig som inte kan få nog av Trump vs Clinton har vi en serie tillfällen som handlar om USA valet. Du får följa med på den amerikanska valrörelsens uppgångar, nedgångar, retorik, skandaler och avhopp – från första nomineringsmötet över konventen, till presidentvalet den 8 november.

För de lite yngre finns det bland annat Söndagsscen, minimusik och Familjelördag att gå på.

Men nog tipsat av oss nu, välj och vraka i programmet på egen hand.

Hela höstprogrammet hittar du här.