Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Sommarens fototävling fortsätter

Sommarens fototävling i samarbete med Tidningen Hallå fortsätter! Nu är vi mitt i tävlingsperioden och vi har fått in finfina bidrag på #hallådunkers från glada deltagare. Än finns det chans att vinna Kulturkort!

@Kickenickan, @Bengtscholander, @SVNBZ, @Becky.Andersson är några av vinnare av Kulturkort respektive hemsidesbilden och digitala skärmarna. De har alla skickat in bilder på taggen #hallådunkers. Du kan se och inspirera av deras bidrag nedan.

Tävlingen fortsätter till och med 23 augusti. Varje vecka drar vi vinnare av hemsidesbild och digitala skärmarna. Tidningen Hallå har uppehåll till 9 augusti därefter tävlar vi ut ett Kulturkort i veckan.

Mer information här.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.