Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Sök till kulturskolans utbud

Helsingborgs kulturskola är till för dig som vill hitta och utveckla dina kreativa talanger inom musik, sång, dans, teater, konst, eller media/ film.

Den 9 mars öppnar vi för anmälan till läsåret 2018-2019. Välkommen då till en helt ny anmälningssida i Speedadmin.

Just nu tekniska problem med nya ansökningssidan. Vi jobbar för en snabb lösning!

Anmälan är öppen för alla barn och unga som är folkbokförda i Helsingborg. Observera att våra kurser och utbildningar har olika ålderskriterier.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.