Öppet kulturhus – fredag 24 januari klockan 17:00–19:00

För tredje året i rad arrangerar Dunkers Öppet kulturhus. Se och hör smakprov från vårens program. Missa inte Qica, en fantastisk röst som inleder säsongen för Jag var där… För fikasugna håller Bistron öppet. Vi ses fredag 24 januari klockan 17:00–19:00. Fri entré.

På diskarna kommer det nytryckta vårprogrammet att finnas. Biljetter kommer att säljas till de flesta av Dunkers arrangemang. Dörrarna öppnas 17:00.

Hela programmet hittar du här!

Plats: hela Dunkers kulturhus

Fri entré.