Jag var där, precis som alla andra

”Jag var där, precis som alla andra” är ett helt nytt koncept på Dunkers kulturhus som presenterar tre intima spelningar, i tre olika genrer, med artister som är nära att slå igenom.

Det här kan vara din enda chans att se artisterna i det lilla formatet innan de intar de stora scenerna världen över. Platserna är begränsade och trycket är högt så passa på att köpa din biljett redan nu. För visst vill du kunna säga att du var där, när du vet att alla andra inte var det?

Köp biljetter till alla tre artisterna till ett kanon-pris. Varje konsert kostar 195 kronor men köper du till alla tre kommer du undan med 400 kronor och sparar in 185 kronor.

Höstens artister

Leila Abdul-Rauf är musikern och kompositören från San Fransisco som spelat i tunga metall-band men som soloartist funnit sin egen väg. Hennes unika stil kan bara kategoriseras som drömliknande konstmusik där tid och rum destilleras ner till vad som är kvar av avlägsna minnen och dolda känslor.

Den svenska jazzsensationen Amanda Ginsburg beskrivs som en riktig stjärna med total närvaro och med självklar musikalitet. Under 2017 blev hon nominerade till ”Årets nykomling” i Jazzkatten på P2. Amanda har redan fått skivkontrakt och släppte sitt första album, ”Jag har funderat på en sak”, under 2018.

Kanadensiska Wendy McNeill, som numera är bosatt både i Sverige och Spanien, har en unik musikstil som närmast kan beskrivas som en blandning av kabaré, pop, dragspel och musikaliskt berättande. Det stora genombrottet är här och Wendys musik och vilda berättelser kommer verkligen till liv under livespelningar.