Länk 2018 24–25 mars

Välkommen att se rykande färsk dramatik med unga ensembler. Några unga ensembler spelar upp sina föreställningar för varandra, får feedback av professionella utövare och deltar i workshops.

Länk handlar om att nyskriven professionell dramatik skapas för unga ensembler som också får kunskap om den professionella scenkonstvärlden.

För tredje gången arrangeras den regionala skånska Länkfestivalen av Riksteatern Skåne tillsammans med Helsingborg och Malmö Stadsteater, Dunkers kulturhus och Sundsgårdens folkhögskola.

Publik är välkommen till de öppna föreställningarna.

Öppna föreställningar:

Lördag 24 mars

11.55 Kollaps av Ninna Tersman
Ensemble: Erik Ruuth Kulturhus, Höganäs

15.10 Med kärlek från Kos av Nicolos Kolovos
Ensemble: Spyken 1, Lund

Söndag 25 mars

10.30 DNA av Dennis Kelly
Ensemble: Triangelteatern, Kalmar
Plats: Teatersalen

Information om LÄNK 2018.