Kulturskolan bjuder in till prova på 9 mars

Lördag 9 mars 11:00–15.00 kan du prova på kulturskolans alla uttryck: Konst, dans, teater, media, film och musik. Testa och se vad du vill anmäla dig till inför nästa läsår!

Upplev, upptäck och skapa med Kulturskolan.

Under dagen är personal på plats för mer information om utbudet och hjälp med anmälan.

Plats: Hela Dunkers
Fri entré

Fredag 8 mars 09:00 välkomnar vi er åter till att ta del av och anmäla er till vårt stora utbud av utbildningar och kurser inom musik, konst, dans, teater och media på en uppdaterat hemsida.

Den ordinarie ansökningsperioden för läsåret 2019/20 är 8 mars 2019 till 12 maj 2019.

Mer information på Kulturskolans webbsida.