Julklappssläpp på Dunkers

Kollage Glöm de hårda paketen, en upplevelse att se fram emot är det som ska ligga under granen. På Dunkers i vår kommer det finnas gott om upplevelser för stora, små, de mellanstora och inte minst de allra minsta.

Det stora biljettsläppet väntar längre fram, (närmare bestämt 26 januari, så boka in det datumet redan nu för då händer det grejer i huset) men såhär innan jul finns biljetter att lägga vantarna på från och med 15 december. Ge bort jazz till mamsen, kammarmusikkonsert till farfar och överraska barn och barnbarn med teater och dans.

Aktuella biljetter