Höstlov på Dunkers kulturhus

Utveckla din kreativitet med en uppsjö aktiviteter i slutet av oktober. Ur utbudet: sång, animation, testa att spela ett instrument, dans, cosplay- och teatersmink eller var med och gör en tipskapsel.

I Äventyr bland Gråvargar och Älgbrorsor kliver du rakt in i Pija Lindenbaums fantastiska och egensinniga bildvärld den 27-29 oktober. En intensiv, kul och häftig upplevelse blir det den 29 oktober med Beatbox sensation med Freestyle.

Allt finns i kalendern eller längre ner på sidan.

Tips på höstlovsaktiviteter: