Höstens konsertserie DUNKERS BIG 5

Dunkers Big 5

DUNKERS BIG 5 presenterar kända och etablerade artister. Missa inte Dunkers stora konsertupplevelse.

Adolphson & Falk 50 år – fredag 28 september 19:00

50 år och still going strong med ett helt nytt album och turné under 2018. Upplev en musikalisk tidsresa med en av Sveriges mest populära musikduos genom tiderna. Adolphson & Falks jubileumskonsert bjuder både på gamla godingar och nytt material från det kommande albumet 50.

Lisa Miskovsky – torsdag 18 oktober 19:00

Två Grammis. Fem Rockbjörnar. Albumförsäljning som nått guld- och platinaskivor. Melodifestivalen. Lisa Miskovsky är en av Sveriges mest meriterade popartister och hon har rönt stora framgångar både som sångerska och låtskrivare.

Miriam Aïda tolkar David Bowie – onsdag 24 oktober 19:00

Ett axplock av popmästerverk som du aldrig har hört dem förut: SpaceOddity, Let´s Dance, Rebel Rebel med flera. Miriam Aïda, en av jazzens klaraste lysande stjärnor, öppnar sitt hjärta och tar sig an Bowies odödliga musik med rytmer från Afrika och Brasilien, jazz, reggae och en lagom dos svensk melankoli.

Ola Salo och Per Tengstrand – lördag 3 november 15:00 och 18:00

En favorit i repris på en av besökarnas mest minnesvärda och bejublade konserter i Dunkers historia. Ola Salo (The Ark) och Per Tengstrand (pianovirtuos) återförenas på scenen för att bjuda på en härlig och färgsprakande blandning av nytt och gammalt material, en hel del pop från The Ark och klassiskt från Mozart.

Simone Moreno – lördag 10 november 19:00

Med sydamerikansk rytm får Simone Moreno den svenska musikfloran att blomstra till en exotisk, svenskbrasiliansk trädgård olik allt annat du sett och hört förut. Kapellmästare för kvällen är soulkungen Anders von Hoffsten.