Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Helsingborg Pianofestival 2017

Helsingborg Pianofestival firar 15-årsjubileum med ett program starkare än någonsin. Vi möter för andra gången den unga koreanska Yeol Eum Son och det kanadensiska geniet Marc André Hamelin. För första gången hör vi den tempramentsfulla brasilianskan Christina Ortiz och världens kanske främsta Bachinterpret, kanadensiskan Angela Hewitt som spelar de mytomspunna Goldbergvariationerna. Vi gästas också av Monica Dominique – en av Sveriges mest mångsidiga musikprofiler. Biljettsläpp måndag 1 maj. Läs hela programmet här.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.