Missa inte: dansworkshop, bussresa och föreställning

Vill du vara med på vår dansresa eller känner du någon som vill? Då är detta något du bör läsa mer om. Vi anordnar en dansresa där workshop, buss och två biljetter var till föreställningen Shapes ingår. Det är gratis att vara med och det är från 13 år och uppåt.

Detta gäller för dig som deltar

Workshop, buss och 2 biljetter! Workshopsdeltagare får 2 biljetter var till föreställningen Shapes samt gratis bussning till och från föreställningen från de orter som projektet Dansnoder erbjuder.

Motprestationen är att man skall delta i workshop, se föreställningen och i efterhand svara på en enkät. Vi vill med enkäten få en tydligare bild över hur vi kan utveckla dansen regionalt.

Deltagare godkänner att vi samlar in deras mejladresser för att kunna kommunicera med dem och för att kunna skicka enkäten via mejl.

Bussning, besökare som har biljett till Shapes men inte deltar i workshopar åker med gratis i bussar i mån av plats. Anmälan krävs till arrangör nedan.

28 AUG: RÖRELSE WORKSHOP PÅ DUNKERS, kl. 17.30 – 19.00

Body Interference är en rörelse workshop som sätter nyfikenheten, glädjen och kroppens upplevelse i centrum. Här får ni möta medlemmar ur danskompaniet Memory Wax. Du behöver ingen erfarenhet av dans. Vi arbetar utifrån gruppens egna förutsättningar och skapar tillsammans utifrån teman som vi arbetat med i verket Shapes.

4 SEPT: SHAPES PÅ LUNDS STADSTEATER, kl. 19.00 Sverigepremiär!

2019 firar danskompaniet Memory Wax från Malmö sitt 15-års jubileum. En viktig del av kompaniets verksamhet är det internationella samarbetet med danskompaniet Danza Teatro Retazos baserade i Havanna, Kuba. Kom och se föreställningen Shapes på sin Skåneturné där ni får möta 6 kubanska dansare på scen i en poetisk dansafton. Föreställningen hyllar mötet mellan människor som en unik, värdefull händelse.

VILL DU VARA MED PÅ VÅR DANSRESA?

Kontakta: irene.grahn@helsingborg.se på Dunkers Kulturhus Erbjudandet ovan är ett samarbete mellan Memory Wax och Dansnoder Kommunsamverkan som finansieras med medel från Region Skåne samt via de deltagande kommunerna, Höganäs, Helsingborg, Kristianstad, Simrishamn och med Lund som huvudansvarig för 2019 i samverkan med Riksteatern Skåne.