Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Dunkers är Pride House under Helsingborg Pride 2017

För första gången arrangeras en fristående tredagars pridefestival i Helsingborg. Den 8-10 september blir det Helsingborg Pride 2017 – komplett med Pride Park, Pride House och självklart en fantastisk parad genom staden.

Under Helsingborg Pride fyller vi Dunkers med föreläsningar, workshops, aktiviteter och annat kul. En färgglad mötesplats för dig som är nyfiken på HBTQ-frågor eller bara vill hänga och ha det trevligt.

Program och mer information: Helsingborg Pride 2017

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.