Din åsikt är viktig! Vad tycker du om På gränsen?

Vi samlar in synpunkter om vår lokalhistoriska utställning På gränsen på entréplan. Passa på att ta en tur om du inte besökt den. Det är fri entré. Dina åsikter är värdefulla för att kunna utveckla arbetet med att presentera Helsingborgs historia.

På gränsen – Helsingborgs historia och museisamlingar
En utställning om vad som gör människa till människa och Helsingborg till Helsingborg. På gränsen är en permanent utställning som presenterar en mängd föremål, berättelser och händelser som utspelat sig i staden.

Så besvara gärna våra tre frågor. Tack på förhand!