Biljettsläpp för vårens Samtal på Dunkers

Samtal på Dunkers har engagerat publiken i mer än tio år. Under åren har vi gästats av många kulturpersonligheter, samhällsdebattörer och opinionsbildare. Vi bjuder in en gäst som samtalar med en samtalsledare under en timme i konsertsalen på Dunkers.

Det är ett personligt möte som tar utgångspunkt i gästens person och värv. Samarrangemang med Föreningen Norden och Killbergs bokhandel.

Entré: 195 kronor, Kulturkort 155 kronor, studerande 100 kronor, medlem i Föreningen Norden 130 kronor. Biljettsläpp: 18 januari klockan 09:00.