Biljettsläpp 2 december för Söndagsscen och lovföreställningar

Söndag 2 december släpper vi biljetterna till vårens Söndagsscen och lovföreställningar.

Teater, dans och musik för barn samt unga. Och för dig med barnasinnet i hjärtat. Vårens program innehåller tio föreställningar med professionella grupper som underhåller, spelar, dansar och engagerar. Flera av föreställningarna kretsar kring tematiken i vår jubileumsutställning till Fredriksdals ära: Med känsla för grönt.

Söndagsscen i samarrangemang med stadens studieförbund.

Köp julklapp till dina barn, barnbarn och familj!