Ansökan till Kulturskolans kurser och utbildningar stängd till 9 mars

Vi bygger om och uppdaterar vårt utbud. Ansökan stängd till kurser och utbildningar via SpeedAdmin.

Fredag 8 mars 2019 klockan 09:00 välkomnar vi er åter till att ta del av och anmäla er till vårt stora utbud av utbildningar och kurser inom musik, konst, dans, teater och media på en uppdaterat hemsida.

Den ordinarie ansökningsperioden för läsåret 2019/20 är 8 mars 2019 till 12 maj 2019.

Lördag 9 mars 11:00–15.00 är ni alla välkomna till Kulturskolans Öppet hus på Dunkers och prova på det vi har att erbjuda under kommande läsår. Då finns det även möjlighet att få mer information och hjälp med anmälan.

Nu till våren har vi fortfarande plats till:

Filma med mobilkamera

Lär dig att filma proffsigt med en mobilkamera! Under kursen lär du dig det filmiska berättandet – filmkonstens språk, regi, ljussättning och redigering. De här kunskaperna omsätter vi i praktiken genom att att regissera en scen med teaterelever och dessutom filma en musikvideo till danselever på Kulturskolan.

Ålder: 10-14 år
Antal tillfällen: 8
Frekvens:1/vecka
Pris: 600 Kr/termin
Kursstart: v 12 2019
Dag och tid: onsdagar 15.30-17.00

Fotografi med mobilkamera

Fotografera som ett proffs med din mobilkamera. Det spelar ingen roll om du inte har en dyr systemkamera. Vi arbetar med flera olika fotogenrer – porträtt, landskap, gatubilder med mera. Du får lära dig grunderna i komposition, ljussättning och stil. Ta proffsiga foton och hitta din egen stil i fotografering.

Ålder: 10-14 år
Antal tillfällen: 6