Ansökan till Kulturskolans kurser och utbildningar öppnar 8 mars

Fredag 8 mars 2019 09:00 välkomnar vi er åter till att ta del av och anmäla er till vårt stora utbud av utbildningar och kurser inom musik, konst, dans, teater och media på en uppdaterat hemsida.

Den ordinarie ansökningsperioden för läsåret 2019/20 är 8 mars 2019 till 12 maj 2019.

Lördag 9 mars 11:00–15.00 är ni alla välkomna till Kulturskolans Öppet hus på Dunkers och prova på det vi har att erbjuda under kommande läsår. Då finns det även möjlighet att få mer information och hjälp med anmälan.

Mer information på Kulturskolans webbsida.