INSTÄLLT! Länk Skåne 2020 – scenkonstfestival för unga 28–29 mars

Arrangemanget är inställt! Helsingborg är Skånes värdstad för LÄNK-festivalen. På Dunkers kulturhus kommer fem unga ensembler att spela upp sina föreställningar för varandra.

I maj sker sedan en nationell LÄNK-festival på Riksteatern i Stockholm med de uppsättningar som kvalificerat sig vidare från de regionala festivalerna.

Genom coaching, workshops och möten får unga ensembler kunskap om den professionella teaterns arbetssätt och villkor.

Intresserad av att komma som publik, hjälpa till eller nyfiken på mer information?
Läs mer på riksteatern.se eller kontakta irene.grahn@helsingborg.se.