Sånggrupp för flickor 11–19 år fortsättning – kurs

Fortsättningskurs för dig som har gått sånggrupp 1 och vill fördjupa din sångteknik och dina musikaliska uttryck, samt sjunga i olika musikstilar och framträda.

Kursinformattion Sånggrupp för flickor 11–19 år fortsättning

Antal deltagare4–8 stycken
Antal tillfällen30 gånger (kurs)
Tid per tillfälle40 minuter
Frekvens1 gång i veckan
Dag och tidonsdag klockan 17:00–17:40
Pris500 kronor/ termin
Kursstartvecka 35 2017
KurskodGMKÖ105A1

Sök Kurs

Anmälan är stängd. Alla utom två av  våra kurser, Fotografi med mobilkamera och Filma med mobilkamera, denna termin är fulla och vi kan inte ta emot fler ansökningar. Den 9 mars öppnar vi för anmälan till läsåret 2018-2019. Välkommen då till en helt ny anmälningssida.

Anmäl dig till kurs

Kurs är begränsad till ett antal tillfällen.