Må–bra–kör för vuxna från 16 år – workshop

Denna kör är för dej, som längtar efter att få sjunga helt utan krav på prestation. Vi träffas och sjunger för att må bra och ha kul.

Välkända sånger som alla kan klara av står på repertoaren. Med Siw Leijon, sångpedagog.

Biljett köps via Ticketmaster direkt i Dunkers biljettcentral.

Workshopinformation Må–bra–kör för vuxna

Ålder16 år och uppåt
Antal deltagaremax 45 st
Tid per gång75 minuter
Dag och tidfredagar 13:00–14:15 och lördagar 11:00–12:15
Datum fredagar26 januari, 9 februari, 9 mars, 23 mars, 13 april, 4 maj 2018
Datum lördagar20 januari (fullt), 3 februari, 17 februari, 3 mars, 17 mars, 7 april, 21 april
PlatsKörsalen
Pris50 kronor/ tillfälle

Boka workshop

Workshops förköps och betalas direkt i receptionen på Dunkers kulturhus. Först till kvarn principen gäller då det är begränsat antal platser.

Till en del workshops kan du även köpa biljett direkt via Ticketmaster – se information under respektive workshop.