Flickkören Al fine 11–13 år – kurs

Här är flickkören för dig som älskar att sjunga. Vi testar våra röstresurser i alltifrån poplåtar till visor och musikaler.

Kursinformation Flickkören Al fine 11–13 år

Antal deltagare10–30 stycken
Antal tillfällen30 gånger (kurs)
Tid per tillfälle45 minuter
Frekvens1 gång i veckan
Pris300 kronor/ termin
Kursstartvecka 35 2017
Dag och tidmåndagar 16:00–16:45
KurskodGMKÖ102A

Sök Kurs

Anmälan är stängd. Alla utom två av  våra kurser, Fotografi med mobilkamera och Filma med mobilkamera, denna termin är fulla och vi kan inte ta emot fler ansökningar. Den 9 mars öppnar vi för anmälan till läsåret 2018-2019. Välkommen då till en helt ny anmälningssida.

Anmäl dig till kurs

Kurs är begränsad till ett antal tillfällen.