Keyboard i grupp 9–19 år nybörjare – kurs

Introduktionskurs i keyboard. Upptäck keyboardens magiska klangvärld. Du utvecklar dina instrumentala och musikaliska färdigheter samt din kreativa förmåga. Oavsett ålder, förkunskaper och personliga musiksmak får du en skräddarsydd utbildning. Du får även möjlighet att spela med andra och framträda sceniskt.

Kursinformation Keyboard i grupp 9–19 år nybörjare

Antal deltagare:3
Antal tillfällen30 gånger (kurs)
Tid per tillfälle40 minuter
Frekvens1 gång i veckan
Pris750 kronor/ termin
Kursstartvecka 34 2017
Tid och dagenligt överenskommelse
KurskodGMKY100

Sök Kurs

Anmälan är stängd. Alla utom två av  våra kurser, Fotografi med mobilkamera och Filma med mobilkamera, denna termin är fulla och vi kan inte ta emot fler ansökningar. Den 9 mars öppnar vi för anmälan till läsåret 2018-2019. Välkommen då till en helt ny anmälningssida.

Anmäl dig till kurs

Kurs är begränsad till ett antal tillfällen.