Gruppkurs i piano 7–9 år nybörjare – kurs

För dig som vill uppleva pianots magiska klangvärld. Du utvecklar dina instrumentala och musikaliska färdigheter, samt din kreativa förmåga, genom att samspela med andra i grupp.

Kursinformation Gruppkurs i piano 7–9 år nybörjare

Antal deltagare3 stycken
Antal tillfällen15 gånger (kurs)
Tid per tillfälle40 minuter
Frekvens1 gång/vecka
KursstartVecka 34 2017 och vecka 4 2018
Dag och tid15:00–16:40 (2 grupper)
Pris750 kronor/ termin
KurskodVecka 34 2017 GMPI206A, vecka 4 2018 GMPI206B

Sök Kurs

Anmälan är stängd. Alla utom två av  våra kurser, Fotografi med mobilkamera och Filma med mobilkamera, denna termin är fulla och vi kan inte ta emot fler ansökningar. Den 9 mars öppnar vi för anmälan till läsåret 2018-2019. Välkommen då till en helt ny anmälningssida.

Anmäl dig till kurs

Kurs är begränsad till ett antal tillfällen.