Klassisk gitarr 8–19 år – utbildning

Du lär dig grunderna i solospel, ackordspel, teori och gehör. Du får även möjlighet att spela i en gitarrensemble, där du lär dig att spela med andra i grupp. Vi spelar en bred repertoar från klassiskt till populär musik med influenser från bland annat Sydamerika och Spanien.

Utbildningsinformation Klassisk gitarr 8–19 år

Antal deltagareindividuellt
Antal tillfällen30 gånger (löpande utbildning)
Tid per tillfälle20 minuter
Frekvens1 gång i veckan
Pris700 kronor/ termin
Kursstartvecka 34 2017
Dag och tidenligt överenskommelse
KurskodIMKG100

Sök Utbildning

Anmälan är stängd. Den 9 mars öppnar vi för anmälan till läsåret 2018-2019. Välkommen då till en helt ny anmälningssida.

Anmäl dig till utbildning

Utbildning är löpande utan slutdatum.