Babymusik 6 mån–2 år – workshop

Vi sjunger, lyssnar och rör oss till musik. En harmonisk upplevelse som vi delar med andra barn och föräldrar! Köp biljett direkt via Ticketmaster eller via Dunkers biljettcentral.

Workshopinformation Babymusik 6 mån–2 år

Antal deltagaremax 15 stycken
Antal tillfällen1 gång (workshop)
Tid per tillfälle40 minuter
Datum och tider våren 2018onsdagar klockan 11:00: 24 januari, 31 januari, 7 februari, 14 februari, 28 februari, 7 mars, 14 mars, 21 mars, 4 april, 11 april, 18 april, 25 april
fredagar klockan 10:00: 9 februari, 2 mars, 23 mars, 13 april, 4 maj
Pris50 kronor per tillfälle

Boka workshop

Workshops förköps och betalas direkt i receptionen på Dunkers kulturhus. Först till kvarn principen gäller då det är begränsat antal platser. Till en del workshops kan du även köpa biljett direkt via Ticketmaster – se information under respektive workshop.

Köp biljett direkt via Ticketmaster eller i Dunkers biljettcentral.